Heb je vragen? Bel dan: 078-6313211 of stuur een mailtje naar info@lijst-in.com

Bezoek onze winkel!

Over Lijst-IN

Passie voor het vak

Met veel plezier werkte ik al jaren bij een groot energieconcern, onder meer als opleidingsmanager. Tot ik in 2019 besloot het roer drastisch om te gooien. Ik had inmiddels al wat mogelijkheden overwogen en er bleek behoefte te zijn aan lijstenmakers, een oud ambacht dat dreigt te verdwijnen. Ik verdiepte me in dit boeiende vak en er ging een wereld voor me open. Ik ben creatief, werk graag met mijn handen en ik houd ervan om mensen blij te maken. De perfecte match!

De opleiding Lijstenmaker bestaat uit een leerling-gezel-meester systeem, dé manier om een oud ambacht te leren. Ik ging praktische ervaring en kennis opdoen in het bedrijf, bijdragen aan de productie en me verder bekwamen in het vak. Kortom, vlieguren maken om alle kneepjes in de vingers te krijgen.

2021 is het jaar waarin mijn droom uitkomt. Naast een afgeronde opleiding tot lijstenmaker ben ik nu ook de trotse eigenaar van Lijst-IN, het bedrijf waar ik mijn opleiding heb gevolgd. De winkel ligt in het historische stadshart van Dordrecht, een prachtige plek om te werken én te shoppen. Lijst-IN is een van de weinige lijstenmakerijen in de drechtsteden en kent een grote variatie aan klanten.

Als lijstenmaker werk ik voor klanten die veelal kunst, foto’s en dierbare herinneringen willen laten inlijsten. Het adviseren, vervaardigen en verkopen van lijsten is mijn dagelijks werk. Maar naast kwaliteit en service wil ik mijn klanten ook graag gemak bieden. Lekker ontspannen winkelen op een tijdstip dat het jou uitkomt; dat kan in de webshop! Met een paar muisklikken bestel je een wissellijst of kunstwerk die aan huis wordt afgeleverd. Wil je professioneel advies? Neem dan even contact op.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Joanne Edgar

‘In mijn werk als lijstenmaker komt alles samen waar ik een passie voor heb.
De liefde voor het vak, ambachtelijk én ondernemend bezig zijn en de warme band met mijn klanten.
Het blijft heel bijzonder dat zij mij hun persoonlijke en dierbare stukken toevertrouwen.’

Lees hier wat anderen van ons vinden

4.5/5
Mijn mooie aquarel van een Engels dorpje werd schitterend ingelijst. Het dorpje komt hierdoor helemaal tot leven.
Lynda
4/5
De foto van mijn ouders is getransformeerd van oud naar nieuw​.
Gert