Winkelmand

Heb je vragen? Bel dan: 078-6313211 of stuur een mailtje naar info@lijst-in.com

Bezoek onze winkel of bestel online.

Verzenden en retourneren

Verzendinformatie

In samenwerking met onze vertrouwde partners laat Leot Design B.V. (Lijst-IN) je bestelling door geheel Nederland bezorgen! Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling na productie af te halen in de winkel (Vriesestraat 158, 3311 NS Dordrecht). Een compleet overzicht van de verzendkosten per bestelling staat duidelijk vermeld op het bestelformulier.

Kies je om de bestelling thuis te laten afleveren, ontvang je wanneer je bestelling de fabriek of de winkel verlaat, een bevestigingsmail met een unieke track & trace code. Met deze code kun je online de bestelling volgen tot het moment van levering. Kies je ervoor om de bestelde artikelen op te halen in de winkel, dan sturen wij jou een e-mail zodra je aankoop gereed staat.

Levertijd van je bestelling

De meeste producten hebben een levertijd van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van je betaling. Je ontvangt altijd een bericht als wij moeten afwijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Retourzendingen

De door jou bestelde lijsten worden altijd speciaal voor jou geproduceerd. Lijsten zijn gemaakt om aan de muur te hangen of eventueel neer te zetten met een daarvoor gemaakte staander. Lijsten zijn niet geschikt om meerdere keren in en uit te pakken en te transporteren. Een kwaliteitslijst blijft een leven lang mooi mits deze gebruikt wordt zoals deze gebruikt hoort te worden.
Het herroepingsrecht is daarom alleen van toepassing wanneer het om standaardformaat wissellijsten gaat of producten uit de categorie ‘Kunst aan de muur’. Mocht je hierdoor tegen een probleem aanlopen, dan vernemen we dat graag en denken we met je mee over een oplossing die ons beiden past.

Alle overige producten worden als maatwerk aangemerkt en kunnen niet door ons retour worden genomen en vallen hierdoor buiten het herroepingsrecht. Mocht je twijfelen over een product en/of het graag willen zien voordat je het aanschaft, kom dan langs in de winkel. Je bent van harte welkom om de winkel in de Vriesestraat in Dordrecht te bezoeken! Hier laten we je graag alle mogelijkheden zien die we bieden met betrekking tot de lijsten en inlijstingen.

 

Op zoek naar een mooie Barth wissellijst? Maak zelf een keuze uit het ruime assortiment in onze webshop.